Få folk til at arbejde mere kreativt.

Bare en af de små ting, vi gør.

Om Sculpto

Sculpto har leveret 3D-printere til tusinder af mennesker, siden vi først startede. Hver dag har vi arbejdet hen imod vores mål om at slippe menneskers kreative evner løs ved at gøre 3D-print teknologi let at bruge og tilgængeligt. Dette er vores rejse.

Vores historie

Sculpto blev grundlagt i år 2015 da iværksætterne Simon Breum Fisker og Jacob Lindeberg faldt over 3D print teknologien.

De var dog skuffede over, at 3D-printere var ret dyre, komplicerede at bruge, store og tidskrævende. De gik ud og designede en 3D-printer, der var meget mere forenklet og genovervejede det traditionelle design af en 3D-printer.

Deres indsats har førte til et utroligt enkelt og stabilt design, der gør Sculpto 3D-printeren til en af de mest kompakte og mobile 3D-printere på markedet.

De skabte en 3D-printer med en vægt på kun 2,7 kg og muligheden for at printer objekter, der er på størrelse med en fodbold.

Noget andet, der efter Simons og Jacobs mening var nødvendigt at ændre, var processen med at finde eller designe projekter.

Det krævede ekspertviden og var meget kompliceret. Sculpto har ændret alt det ved at automatisere processerne i “skyen” og gøre printeren 100% trådløs, hvilket gør det muligt at printe direkte og med kun et klik på din smartphone, tablet eller pc.

Virksomheds information

CVR-nummer DK37569364
Konto nummer 5061-0001189890
 IBAN DK8050610001189890
 BIC/SWIFT JYBADKKK

Brug for at komme i kontakt med os?

Klik på knappen nedenfor, så finder du vores kontaktoplysninger.